11 Temmuz 2013

Büyük Boyutlu Dosya Göndermek

 Mail ile gönderemediğimiz büyük dosyalarımız olabiliyor bazen. Bi yere üye olmadan ya da programla uğraşmadan nasıl gönderebilirim diye hiç üzülmeyin artık J Aşağıda paylaşacağım 3 site size bu konuda kolaylık sağlamaya geldi.



Aralarında bana göre en kullanışlısı. Bi kere, dosyanızı hiçbir yere yüklemiyorsunuz, göndermek istediğiniz dosyayı seçiyorsunuz, program seçtiğiniz dosya için karşı tarafa gönderebileceğiniz bir link oluşturuyor. Linki kopyalayıp mail olarak paylaşıyorsunuz. İşte bu kadar ;) Üstelik program linkinizi şifreyle koruma özelliği de veriyor.






Wetransfer de dosyalarınızı 2 GB’ e kadar dosya ekle butonundan ekliyorsunuz. Sonra göndermek istediğiniz kişinin mail adresini, kendi mail adresinizi, isteğiniz dahilinde notunuzu belirtilen yerlere yazıyorsunuz. Ve dosyalarınızın yüklenmesini bekliyorsunuz. Yükleme tamamlandıktan sonra transfer butonuna tıklayarak işlemi tamamlıyorsunuz.



File Dropper da ilkine benziyor. Oda seçtiğiniz dosya için link oluşturuyor. Kopyalayıp mail ile transfer işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ayrıca aynı zamanda File dropper, sitenizde bloğunuzda paylaşabileceğiniz bir html kod da oluşturuyor.



2 yorum :

  1. piyomod.com önerebilirim 10 gb dosya gönderme limiti ve 1 tb saklama alanı sunuyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ooo süpermiş, çok teşekkürler bilgi için ;)

      Sil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails