25 Şubat 2014

Lila Kutu Alışverişi

Ta taaa Lila kutu ilk alışverişim ulaştı :)




2. günde elimdeydi, çok hızlılar. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Lila Kutu ya buradan sevgiler. Şimdi gelelim kutumuz da neler var..

1)Beemy Honey Yüz Temizleme Jeli

Lila Kutuda ki açıklaması şöyle ;
Beemy Honey Yüz Temizleme Jeli; yumuşatıcı etkili bal, koruyucu özellikli buğday proteinleri ve besleyici özellikli arı sütü içeriği ile cildinizde kuruluğa ve çatlamalara neden olmadan etkili bir temizleme sağlar. Ayrıca, cildinizin yumuşamasına ve ipeksi bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Bal hammaddesi, organik olarak İtalya'da yetiştirilmiştir. Yaklaşık %98,3 oranında doğal içeriklere sahiptir. Petrokimyasal maddeler, parafin, paraben, silikon, SLS, SLES içermez. İtalya'dan ithal edilmiştir.

Henüz 1 defa kullandım kurutmadı cildimi hafif bi germe oldu o kadar içeriğinin temiz olması beni o kadar rahatlatıyor ki.. 300 ml artık ne kadar sürede bitiririm bilemiyorum :) Geniş aileler için birebir ;)

2) Goat's Milk Cilt Lekelerine Etkili Serumlu Nemlendirici

Lila Kutuda ki açıklaması ;
 Keçi sütü antik çağlardan beri yüz ve vücut bakımında bakımında kullanılan doğanın bize en büyük armağanıdır. Goat's Milk serumlu yüz kremi; doğal keçi sütü içeren formülü sayesinde cilt lekelerinin azaltılmasına yardımcı olur, cildinize eşsiz bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tiplerine uygundur.

3) Down Under Body Lotion ( Hediye)

Argan yağı içeren vücut losyonu. Bunu hediye olarak yollamış Lila Kutu. Çok güzel bi kokusu var. Boyutu ufak olduğu için çantamda el kremim oldu kendisi. Pek de sevdim yumuşacık yapıyor ellerimi.

4) Makyaj Çantası 

Bunu hediye seçeneğinden kendim seçtim. El çantam için ihtiyacım vardı, ufak ama kullanışlı tam çantalık ;)





Alışverişimden memnun kaldım, sanırım lila kutu alışverişlerinden memnun olmayan pek yok gibi. Müşteri memnuniyeti her şeyden önemli olduğu için buna çok dikkat ediyorlar ee sonucunu da görüyoruz :) Siz lila kutudan en çok hangi ürünü alıyorsunuz ya da alıp memnun kalmadığınız oldu mu ? Hepinize sevgiyle kucaklıyorum..

2 yorum :

  1. beemy honey ne kadar büyük öyle kullan kullan bitmez. İçeriğinde zararlı maddelerin bulunmaması ve organik olması dikkatimi çekti yeni aldığım bir ürün var bittikten sonra bir deneyeyim dedim güle güle kullan hepsini kullandıktan sonra yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o kadar büyük ki :) Ben beğendim. Kullandığım diğer ürünlerle birlikte dönüşümlü kullanıyorum. Bioderma, noviderm ve bu. Biraz daha zaman geçsin tekrar yazacağım kendisi hakkında ;) sevgiler

      Sil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails