23 Temmuz 2013

Biraz da Etkinlik...


Ramazan dolayısıyle hepimiz evlere kapandık neredeyse J  En fazla iftar için bi yerlere çıkıp yemeğimizi yiyip çayımızı kahvemizi yudumlayıp iki sohbet edip evimize dönüyoruz. İftar çok geç saatte bir, ikincisi yarın iş var J ve tabi öncesinde bir de sahurumuz var.

Ama belki bazılarımız bu rutini biraz kırıp bişeyler yapmaya vakit bulabiliyordur diye biraz bakalım neler neler var yakın zamanlarda..




Teoman uzunca bir aradan sonra kendini yine müziğin kollarına bırakıvermiş, 28 Temmuz’da Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava’da.


O naif duruşu ve yumuşak sesiyle romantik bestecilerden yorumculardan biri J Gökhan Tepe 28 Temmuz’da Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava’da.


''...Ve şimdi Emir'le doğan ve Kayıp Çocuk Masalları’yla can çekişen bir hikayenin sonunu anlatmalıyım size. Bilmeye hakkınız var. Yüzleşmekten hiç korkmadan, kaçmadan… Her ne varsa... İyisi kötüsü. Güzeli çirkini. Siyah Bir Veda Öpücüğü’yle bitmeli her şey. Üç noktalar yerine tek noktalar koymalıyım artık." 

Eşsiz adam Cem Adrian.. 28 Temmuz’da Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde.



 Sesiyle akıp giden müziğe kapılıyor insan. Gökhan Türkmen 26 Temmuz'da Viaport AVM'de.
Bu arada Viaport kuruluşunun 5. yılı kapsamında bir çok sanatçıyı daha ağırlıyor ;

12 Temmuz Göksel
16 Ağustos Murat Dalkılıç
23 Ağustos Fettah Can6 Eylül Gülşen





Vee açık hava sineması J Haliç’in kıyısında, 118 dönüm yeşil alanda kurulu, kentin her bölgesinden rahatlıkla ulaşılabilecek kültür, sanat ve eğitimin iç içe olduğu Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü’nde açık havada sinema keyfi başlıyor...Bu keyfi Cem Yılmaz ile sürmek isteyenler biletlerini Biletix’ten temin edebilirsiniz.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails