31 Temmuz 2013

Günlük Makyajım

Göz farı : Flormar 5'li palet 4 numara burada
Göz kalemi: The Body Shop Black burada
Maskara : The Balm burada



Elimden geldiğince gerekmedikçe makyaj yapmamaya çalışıyorum. Özellikle gözlerimizi daha fazla yoruyoruz ve yüzümüzde en hassas bölgemiz gözlerimiz olduğu için onlara daha fazla özen göstermeliyiz bence ;) Günlük makyajımı yukarıdakine benzer hafif yapmaya çalışıyorum. Bazen far sürmeden sadece rimel ve göz kalemiyle makyajımı bitiriyorum. Elbetteki çoğu makyaj ürünleri bizi inanılmaz cezbediyo :) ama olsun arada özene özene yapınca daha iyi oluyo :)
The balm ın mascarasını uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten başarılı olduğunu düşünüyorum, ama şöyle de bişey var ki her ürün herkeste aynı etkiyi yaratmıyor malesef. En yakın arkadaşlarımdan birinde denedik bu ürünü ve onun kirpikleri benden hem daha gür hem de kıvrık olmasına rağmen hacimsiz tuhaf oldu. O yüzden denemeden almayın derim ;)
Bu makyajımda göz kalemini sadece göz bitiminden başlayıp kuyruk şeklinde uzattım bu görünümü çok seviyorum, göz kapaklarını göz kalemi kapatmadığı için daha iri görünen gözlere kavuşuyoruz. 
Renkli makyajlarda görüşmek üzere :D

Sevgiyle kalın.

2 yorum :

  1. hafif makyajlara bayılıyorum. Bence çok yapılı görüntülerden daha hoş oluyor. Senin kirpiklerin de çok güzel maşalllah diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim cnm, rimeli başarılı buluyorum kirpiklerde pek iş yok aslında benim :) fırsat bulursan dene bi ara ;)

      Sil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails