19 Kasım 2013

Nasıl Bitmeli Bir AŞK ?

Aşk, her zaman tam da istediğimiz gibi gitmiyor bazen..
Güzel başlar, heyecanı vardır.. Yenidir, her yeni olan şey gibi bir soğukluğu, ama bir de kalp atışlarının verdiği sıcaklığı vardır. Belirsizliğin verdiği karanlıkta ne yöne gideceğini bilmez ama insan, akışına da kaptırıverir kendini.
Bir de bakmışsın saatler günleri günler ayları aylar yılları kovalamış da kovalamış..
Uzun ve güzel bir birlikteliğin tam da ortasındasındır, ne güzeldi değil mi o yaşananlar. Kavgalar da olsa arada  güzeldi işte sıcak bi eli tutabilmek, ondan sevildiğini duyabilmek, onun elinden yemekler yiyebilmek, canın istediğinde dizine uzanabilmek, aslında saçlarını okşaması için yaptığını bilip kıs kıs gülebilmek, birlikte ağlamak sonra hem de sümüklerin aka aka.. Çekinmeden tek rahat olduğun o omuzun üstünde dilediğince ağlamak. 


Anne sevgisini ilgisini, baba şefkatini bulduğun o insanla bir ömür planlarsın ve muhteşem bir düğünle dünya evine girersin. Hayaller vardır.. Güzel bir ev böyle rahat rengarenk sadece hayallere ait, o evde yenen güzel yemekler arkadaş toplantıları ve belki de zamanı gelince bir bebek.. 
Ama biri son durağa gelindiğini hissettiğinde ne olacaktır ????
İşte bu, en zor sorudur belki iki taraf içinde. Şimdi ne olacak ?
Ben seni sen olmadan da sevebilirim diyebilecek midir diğeri ?
Öteki kırmadan berikini, nasıl bitirecektir yılların emeğini ?
İçten içe soğumalar başlamıştır. Anlamıştır aslında diğeri de bişeylerin ters gittiğini ama elinden bişey de gelmiyordur. Belki daha da önce fark edebilseydi bir çaba gösterebilecekti ama bu saatten sonra nasıl döndürebilirdi ki berikini bu çıkmazdan ? Çıkmaz evet, artık çıkılmaz bir yoldu bu onlar için. Çok seçenek var ama onlar birini seçmeliler. Kavgalar gürültüler neden ? ler keşkeler pişmanlıklar öfkeler hakaretler... Görünmeyen duvarlar örülür, yalanlar söylenir yavaş yavaş tükenilir.. 
Zordur ama bırakmalıdır artık ipin ucunu, ya dönecektir belki gittikten sonra giden ya da kalacaktır gittiği yerde. Güçlü olup, arkasından el sallayabilmektir belki de aşk.. Onsuz da var olabilecektir çünkü..

Sizce nasıl bitmeli bir AŞK ?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails