10 Şubat 2015

turuncukasa.com Alışverişi- John Frieda, Bioderma H2O

Hafta başından selamlar.. Pazartesi denince neden karalar bağlıyoruz, hep bu dayatmalar yüzünden, sendrommuş.. Bi kere her şey kafa da biter arkadaş, yarın Pazartesiii uuuffff kötü gün kara günn ee ee kaka dersen tabi kötü Heyoo, nabersiniz bakalım. Karlı bi İstanbul'a uyanıyoruz 2 gündür. Soğuk valla.. Bugün size turuncukasa.com alışverişimden bahsedeceğim.

Kozmetik bakım alışverişlerimi genelde online yapıyorum. Müdavimi olduğum bi kaç site var, indirimleri takip edip kullandığım ürünleri ya da denemek istediklerimi alıyorum. Saç bakımında tercih ettiğim ve yaklaşık 5 yıldır kullandığım John Frieda ürünlerinin indirimi vardı turuncukasa da. Benimkiler de bitmeye yakındı, inanılmaz bi fırsaaat deyip hemen sipariş ediverdim :) Bir de cilt ve makyaj temizliğimin baş rol oyuncusu bioderma H2O' m da bitmek üzereydi aa baktım o da indirimde he he onu da attım sepete :) 

Endlessharing, turuncukasa.com Alışverişi- John Frieda, Bioderma H2O

Eğer hala kullanmamış olanınız var ise H2O ya mutlaka şans verin. Hem doğal hem müthiş bi ürün. Zaman zaman cildimi derinden temizleyecek bi ürüne de ihtiyaç duyuyorum tabi ki o zamanda jel,krem ve ya köpük temizleyicimden yardım alıyorum. Ve tonik olarak da gül suyu ;)
Saç ürünlerime dönecek olursak, john frieda yı kullanmadan önce saçlarım bu kadar sağlıklı değildi, ince telli bir yapıya sahip oldukları için kırılmaya çok meyilliler zaten ama şampuan ve saç kremlerini kullanmaya başladıktan sonra saçlarımı nihayet omuzu geçecek kadar uzatabiliyorum artık :D
En azından bir kere alıp denemenizi öneririm, şampuan da saç kremi de bana neredeyse 2,5 ay kadar gidiyor bereketli de ;)
Kar münasebetiyle bugün tatil okullar :) Biliyosunuz geçen kar yağdığında da yollar açık olduğu halde 3 gün mü yoksa 4 müydü bilemedim okulları tatil ettiler İstanbul'da. Ee napacaksın önlem. İki yaağmur çiselese trafik pert bilen bilir. Ama biz tıpış tıpış işe.. :)

Hadi kalın sağlıcakla o zamansa...

2 yorum :

  1. Bende online alışveriş hastalığı var resmen kurtulamıyorum :)) Güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
  2. Saol canım. Gidip de dışardan aldığım zamanı hatırlamıyorum bile :) İndirimleri yakalamak daha kolay tabi ama abartmamak da lazım ;) Ben kendime aylık bi bütçe veriyorum böyle harcamalarım için onun dışına çıkmıyorum diğer aya erteliyorum, etkili bi kısıtlama yöntemi ;) Öneririm..

    YanıtlaSil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails