05 Şubat 2015

Yabancı Dizi "Breaking Bad"

Hiç yabancı dizi izleyen biri değildim, aslında fırsatım da yoktu. İşten gelip koltukta kıvrılıp tv de ne varsa göz gezdirip uykuya dalanlardandım hafta içi:) Yani evlelene kadar ahhaha. Sonrasında düzen biraz daha farklı işlemeye başladı tabi. Neyse konumuza dönecek olursak sevgili eşim bi dizinden bahsedip duruyor şöyle iyi böyle iyi türk dizileri de neyin nesi gel beraber tekrardan izleyelim.. Dannkkkk !! Neyy tekrardan izlemek mi, bütün diziyi benimle tekrardan mı izleyeceksin ? Yani yuhh bu kadar mı etkiledi seni bu dizi demeden edemedim. Tamam dedim.
Başladık izlemeye, ilk izlenim; ilk bölümler size birazcık etkisi altına alamayabilir, devam edin.. Sonuç olarak, her bölümün bir sinema filmi tadında geçtiği harika bir dizi izlemiş oldum. O nasıl oyunculuk, o nasıl kurgu.. Yani o karakterler benim için gerçekten o hayatı yaşıyorlar hala, öyle sölim :D

Breaking bad, Yabancı dizi, Walter white, endlessharing, Yabancı Dizi "Breaking Bad"

  Dizinin ana karakteri,Walter White. Yani böyle dediğime de bakmayın herkes ana karakter rolünde :)
Bu arkadaş kendi halinde lisede bir kimya öğretmeni. Eşi ve bir de oğluyla normal giden bir hayatları varkene Walter'a akciğer teşhisi konur ve bu hayatlarının dönüm noktası olur.
Uyuşturucu satan eski öğrencisinin yardımıyla kimya bilgisini kullanarak en iyi meth I (methanphetamin) yapıp satmaya başlar ve sonrasında olaylar olaylar. Bacanağının da Narkotik dedektifi olduğunu sölemeden edemiicim.
Anlatılmaz izlenir diyorum daha fazla bilgi vermiyorum ;)

Breaking Bad in anlamına gelirsek "türkçe ye Kötü Kimya" olarak çevriliyor ama bu kadar basit bir anlamı yok aslında.

Tam olarak onların ne demek istediğini hissedemesek de :) sanırım bi işin kötü hali, yani zor yoldan olması, zoraki olması gibi. Yani örnek vericek olursak bu böyle kötü oldu, hadi ya tüh der gibi :)

Neyse siz bi izleyin anlarsınız ; Hadi iyi seyirler..

11 yorum :

  1. Merhaba
    Bu dizi adından epeyi bir söz ettirdi, ben henüz başlamadım ama listeye alınabilir.
    Sonu güzel bittiyse iyi. İyiden kastım mantıklı, vay be vb dedirten cinsten olması.
    Yoksa izle izle sonu beklentiyi karşılamayamazsa yazık zamana.
    Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla How I Met Your Mother için böyle olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ayşe,
    Sonuna 3 ya da 4 bölümüm kaldı sanırım. Bitmese diye azar azar tüketiyorum :) Yani ben de sonunu bilmiyorum. Ama sonunu bilmeden bana böyle hissettirebildi ya kötü bitse sadece bittiğine üzülürüm, geçen zamanıma yanmam öle sölim ;) Başarılı gerçekten. Şimdi Ayşe'cim sonunun nasıl bittiğini sana haber vereyim mi, yoksa merakta kalıp izlemeyi mi tercih ederisn :)))

    YanıtlaSil
  3. merhaba blogunuzu blog keşfi sayesinde buldum ve takibe aldım bende sayfama beklerim :) http://meleklerin-ruyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Tabi ki, ben de uğrarım 😉 teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Film izleme sitesinden beklenilen her ne ise çok daha fazlasını sunan bir blog, üstelik HD Film izle me imkanı sunuyor.

    YanıtlaSil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails