06 Temmuz 2015

En Sevdiğim 'Nemlendirici Kremlerim'

En Sevdiğim 'Nemlendirici Kremlerim', endlessharing
Hellooo, nasılsınız bakalım?
Keyifler yerindedir umarım. Ramazanı da bitiriyoruz neredeyse, hepimizin oruçları duaları kabul olsun inşallah J Bugün size kullandığım memnun kaldığım en sevdiğim nemlendirici kremlerimden bahsedicem.

Uzun zamandır nemlendirici kullana kullana cildimi tanıdım tabi ki ve doğru ürünlerimi buldum az buçuk. Bi de üstüne seboreik dermatitim olunca daha da ince eler sık dokur oldum yüzüme süreceğim her ürünü.. Yanak burun ve kaş bölgesinde yoğunlaştığı için fondoten kullanamıyorum, cilt nemsiz gibi göründüğü için sanki hiç nemlendirici sürmemişim gibi yemiyor almıyor fondoteni pütür pütür oluveriyor L Çok can sıkıcı. Şimdi bb ve cc cream sipariş ettim gelsin de kullanıp deneyimlerimi paylaşıcam. Mineral bi ürün tercih ettim bu sefer. Daha önce garnier in bb krem ini kullanmış ve memnun kalmamıştım sivilce yapmıştı. 2 kere şans verdim ve onun sivilce yaptığına emin olduktan sonra kullanamadım.

Gelelim kremlerime;

Bioderma Sensibio Light
Ciltteki kırmızılıklar kızarmalar için Bioderma yı önermişti bi arkadaşım. Bioderma Sensibio DS nin
önce tester ını kullandım ve iyi gelmediğini gözlemledim. Hiç bi yararı olmadı hatta rahatsızlık hissettiğimi hatırlıyorum. Cilt temizleyicim olarak H2O dan memnun kaldığım için Bioderma ya küsüp alıp başımı başka markalara gitmedim ve Bioderma kremlerini ıncık cıncık edip kendime Bioderma Sensibio Light ı uygun görüp aldım. Cildimi dönüşümlü olarak H2O ve narin bir temizleyici ile temizliyorum.  Ve bioderma cildime çok iyi geldi diyebilirim.

La Roche Posay Effaclar Matt
Yaz aylarında T bölgemin yağlanmasıyla yine nemlendirici arayışına girdim. Aradım taradım ettim Efacclar Matt ı sipariş ettim. Ne güzel bi kremmişsin sen dedim kullanınca, favorilerimden oldu J
Hem nemlendiriyor hem yağ dengesini koruyor, hem dermokozmetik daha ne olsun..

La Roche Posay Kerium DS
Bi ara pullanmalar kızarıklılarım artmıştı, Aynı zamanda yanaklarımda kaşıntılarda oluyordu. Bu kreme rast geldim denemek için siapriş ettim hemen. Normalde hiç alışveriş manyağı biri değilimdir, hemen her gördüğümü almam kırk kere düşünür en uygununu bulur bütçemi kontrol eder alırım ama bu illet yüzünden her gördüğüm iyi olacağını vaad eden ürüne direk atlıyorum L Sağlık işte herşeyden önemli oluyor. Bu krem de iyi bi krem ama ben sürekli kullanmadım arada arada sürüyorum iyi geliyor. Zaten günlük bir nemlendirici de değil.

Nature House Delicaderma Egzama Koruyucu Krem 
Bioderma iyi bir nemlendirici ama daha çok sıkıntılarıma yönelik bir krem arayışına girdiğimde bu ürünle karşılaştım. Hem içeriği doğal hem de uygun fiyatlı. Yine hemen atladım tahmin edersiniz ki. Ve sonuç muhteşemmm ! En bayıldığım ürünlerimden biri diyebilirim. Harika nemlendiriyor ve yatıştırıyor. Kesinlikle hep baş ucumda.
Markanın yüz temizleyicisini de dün sipariş ettim memnun kalacağımı umarak, inşallah nemlendiricisi kadar severim ürün için tık tık Kullanan varsa yorum rica ederis..

Coresatin (Sarı Olanı)
Bunu sevdiceğim araştırıp almış, canısım benim ne de düşünür beni J Yanaklarım nüksettiğinde sürüyorum, sevdim nemlendirip yumuşatıyor ama geçirmiyor tabi ki L Zaten geçmesini de beklemiyoruz değil mi ? Yeter ki yangıları geçirsin kırmızı noktaları söndürsün bi de nemlendirsin. Eczanelerde satılıyor. Açıklaması da şöyle ;

Coresatin Nonsteroidal Krem cildin doğal bariyerini ve doğal yapısını geri kazanmasına yardımcı olur.
Deri bariyerini işlevlerinin yetersizliğine bağlı olarak oluşan belirtilerin giderilmesine destek cilt bakım ürünü olarak kullanılır.

Atopik dermatitli ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan Coresatin Nonsteroidal Sarı Krem cildin zedelenen koruyucu tabakasını koruyucu nitelikli bir kremdir.
Ürün allantoin, aloe vera özütü, üre, mineral yağ, nane yağı, vitamin B6 ve E, pantenol gibi cilde faydası kanıtlanmış maddeler kullanılarak formüle edilmiştir.
Coresatin etki gösteren özgün bileşeni sayesinde, koruyucu katmanın eski işlevini geri kazanmasına yardımcı olur. Kremin özel formülü, ciltte görülen lezyonların üzerinde ince bir koruyucu katman oluşturur ve nem kaybının en aza indirilmesine yardımcı olur.
Coresatin ’in formülünde bulunan doğal yağlar cilt artık tahriş edici dış etkenlere, alerjenlere ve mikroorganizmalara geçit vermez.
Coresatin cilt döküntülerini ve pullanmasını kontrol altına alınmasına yardımcı olur.

Yeni deneyimlerim olursa buraya editlerim. Çook sevgiler. JJJ

2 yorum :

  1. Coresatin krem ile ilgili yan etki yaşadınız mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Coresatin gerçekten başarılı bi ürün, yan etkisini görmedim ama fayda sağladım.
      Bu arada seboreik ile ilgili yeni yazımı az önce paylaştım :) Belki bir faydası dokunur, sevgiler.
      http://endlessharing.blogspot.com/2018/09/seboreik-dermatitim-gecti-mi.html

      Sil

Yorum yazarak vakit ayırdığınız için teşekkürler :))

Related Posts with Thumbnails